DanishEnglishFrenchGerman
Tolkning
De fleste møder, konferencer, seminarer, events, bestyrelsesmøder og generalforsamlinger har idag udenlandske deltagere.
 

simultantolkning konsekutivtolkning hvisketolkning

 

Disse vil for det meste foretrække at kunne tale og lytte til deres eget sprog , således at de sikres størst udbytte af arrangementet.

 

Hoffmeyer Tolkning bistår med at vurdere behovet for hvilke sprog og hvor mange tolke, der kræves til den enkelte opgave.  Det er vigtigt at det besluttes tidligt i planlægningen hvilke sprog oplægsholderne vil tale og hvilke sprog deltagerne har brug for at lytte til.

Derudover bør man tage stilling til om deltagerne også har behov for  at stille spørgsmål og bidrage til debatten på deres eget sprog.

 

Med andre ord er der brug for professionelle konferencetolke til at varetage kommunikationen og målet er, at alle deltagerne kan sige:

 

”We understand!”

 

Kvalitet er et nøgleord  hos Hoffmeyer Tolkning.

Faget”konferencetolkning” er indtil videre ikke underlagt certificering, kvalitetssikring eller regulering.

Det er grunden til, at vi hos Hoffmeyer Tolkning mener, at den eneste måde, hvorpå vi kan sikre den  højeste kvalitet og overholdelse af etiske regler og fortrolighedsklausul er netop at bruge uddannede og topprofessionelle tolke i vores teams.

 

Langt den overvejende del af de rekrutterede tolke er medlemmer af AIIC og/eller EU-akkrediterede. De har således årelang erfaring fra mange forskellige møder, konferencer, seminarer, kongresser, bestyrelsesmøder og generalforsamlinger  inden for  såvel den private som den offentlige sektor, herunder ministerier, offentlige institutioner og internationale organisationer.

 

Tilbud udarbejdes  på baggrund af  en kortlægningen af  det konkrete behov og sendes inden for få dage.


Calliope Interpreters International Association of Conference Interpreters (AIIC)

Kontakt os

Hoffmeyer Tolkning A/S
Holmegårdsvej 18
DK-2920 Charlottenlund
Telefon: +45  41 78 41 11
E-mail: linda@hoffmeyer.dk
Copyrights © 2012 - All rights reserved
site created and hosted by wkh.dk
Luk