DanishEnglishFrenchGerman
Referencer
Dette siger vores kunder...
"Linda Hoffmeyer har bidraget med planlægning af konferencer, sammensætning af tolke-teams og tilvejebringelse af tolke med vidt forskellige sprogkombinationer. En af de største opgaver har været en lang række møder og konferencer under det danske EU-formandskab.

Linda Hoffmeyer har ofte løst opgaver under yderst vanskelige vilkår og inden for meget korte tidsrammer. Hun har også i sådanne situtationer udvist stort overblik, stor flair for mennesker, og været meget behagelig at arbejde sammen med. "


Birgitte
Folketinget
"Tout s’est très bien passé. Les interprètes ont fait un excellent travail et notre coopération s’est déroulée sans aucune difficulté. C’était donc une situation idéale, dont je rêve pour chaque Assemblée générale CPRM!Je conserve précieusement avec moi la brochure CALLIOPE et ne manquerai pas de recontacter un représentant si l’occasion se présente.Très cordialement"

Marie-Agnès CHARON
Directrice du secretariat CRPM
"Kære Linda,
Vil bare sige tusind tak for at sende os to til fingerspidserne professionelle tolke. Det var en fornøjelse."


Hanne
"Kære Linda og team
Mange tak for den dejlige julehilsen, vil blive nydt i julestemning og med glæde over gode samarbejdspartnere, der gør mit job så meget lettere. Det er altid en fornøjelse at arbejde med dig og dine kollegaer – og de tolke, som du rekrutterer til os udenfor jeres egne rækker. Glædelig Jul og endnu en gang mange tak."


Karin
Novo Nordisk
"Kære Linda
Tusinde tak for i går. Jeg er meget, meget glad for anbefalingen af dig og dine tolke. De to kvinder var dog en helt en oplevelse i sig selv. Jeg var meget imponeret at deres dygtighed. Sikken et smukt, smukt engelsk og man fornemmede tydeligt personligheder bag stemmerne, der var fulde af liv og nuancer. Selv om simultantolkning havde været en mere smooth oplevelse, var det her dog også en meget velfungerende løsning. Men ingen tvivl om, at det kræver et niveau som deres, for at man ikke blive for træt som tilhører. Jeg har fået mange særdeles positive tilkendegivelser!"


Ida
Louis Poulsen
"Kære Linda Hoffmeyer,
Tak for et godt samarbejde og en yderst professionel tolkning til vores konference, som bl.a.takket være Jer blev meget vellykket.Jeg håber at kunne bruge jer igen en anden gang."


Kajsa
DUPI
"Kære Linda,
Heldigvis fik jeg sagt tak til Sabine og dig for jeres flotte indsats under konferencen – vil du være venlig at sige det videre til de øvrige tolke.Kommunikation er jo alt under en konference! Og I sikrede virkelig en positiv dialog.Vores gæster trivedes med jeres hjælp og holdt sig derfor ikke tilbage i deres budskaber – så tak for denne gang!Jeg vender gerne tilbage."


Charlotte
Udenrigsministeriet
"Kære alle,
Jeg vil gerne benytte lejligheden for at sige tusind tak for en formidabel indsats i forbindelse med vores afvikling af konferencen fra torsdag til lørdag. Uden så professionelle og leveringsdygtige tolke kunne vi ikke levere sådan en succes som vi gjorde i sidste uge. Umiddelbart kun kunden kun ytret meget tilfredse roser, som selvfølgelig skal videregives til jer.
"

Helle
The Competence Company

Calliope Interpreters International Association of Conference Interpreters (AIIC)

Kontakt os

Hoffmeyer Tolkning A/S
Holmegårdsvej 18
DK-2920 Charlottenlund
Telefon: +45  41 78 41 11
E-mail: linda@hoffmeyer.dk
Copyrights © 2012 - All rights reserved
site created and hosted by wkh.dk
Luk