DanishEnglishFrenchGerman
Få et tilbud
Så snart man ved, at der vil blive behov for tolkning til et møde, en konference, en event, en kongres, et seminar eller til en generalforsamling, så kontaktes Hoffmeyer Tolkning for rådgivning og tilbud på tolkningen.

Takket være årelang erfaring vil Hoffmeyer Tolkning kunne bistå med gode råd og vink om antal sprog, om enkelte sprog skal være passive, dvs. kunne tales og tolkes til andre sprog, eller aktive – dvs. hvor alle kan tale og lytte til eget sprog.
 
Efter kortlægning af behovene vil Hoffmeyer Tolkning udarbejde et tilbud på opgaven. Tilbud gives først når tolkene er blevet reserveret, således sikres det, at tilbud er i overensstemmelse med den efterfølgende kontrakt. Tolkene forbliver på option indtil datofristen, som fastsættes i tilbuddet.
 
Selv om der i Danmark måske findes tolke, der arbejder til et givent sprog, er det ikke altid tilfældet, at de også har de nødvendige faglige kompetencer eller ekspertise til emnet for mødet. Hoffmeyer Tolkning rekrutterer altid top kvalificerede og professionelle tolke, og vi må derfor af og til hente dem i udlandet.
 
Når tilbud er accepteret, udarbejdes en kontrakt indeholdende afbestiling-og betalingsbetingelserne.
 
For teknisk udstyr til simultantolkning og hvisketolkning henviser vi gerne til leverandører, som for eksempel:
 
 

Tolkenes forberedelse er altafgørende for et vellykket resultat...

Hoffmeyer Tolkning påtager sig at indhente dokumenter, herunder program, dagsorden, taler, indlæg, præsentationer og sender dem videre til tolkene inden mødet, konferencen, kongressen, eventen eller generalforsamlingen.
 
Hos Hoffmeyer Tolkning indgås én kontrakt for hele tolkeopgaven og dermed undgår man at skulle kontrahere direkte med tolkene, som der kan være mange af.
 
Hoffmeyer Tolkning sørger for at kontrahere med tolkene. Til selve mødet vil der være udpeget én cheftolk, som sikrer kontakt og kommunikation mellem arrangørerne og tolketeamet.
 
Med andre ord:
Hos Hoffmeyer Tolkning har man én kontakt, én kontrakt, og én faktura!
 
Calliope Interpreters International Association of Conference Interpreters (AIIC)

Kontakt os

Hoffmeyer Tolkning A/S
Holmegårdsvej 18
DK-2920 Charlottenlund
Telefon: +45  41 78 41 11
E-mail: linda@hoffmeyer.dk
Copyrights © 2012 - All rights reserved
site created and hosted by wkh.dk
Luk